TIP Werkwijze

De makelaars van TIP maakt het verschil tussen uw huis te koop zetten en uw huis verkopen. Een ‘te koop bord’ in de tuin kan logisch zijn, maar wij kijken graag verder. Wij kijken niet alleen naar het perceel, de woning of bedrijfsgebouw, juridisch en bouwkundig, maar hebben ook oog voor uw persoonlijke situatie. Tijdens het verkoop/aankoop/taxatie traject blijven wij uw belangen bewaken. Wij kennen de woningmarkt in de regio Zuid-Limburg als geen ander. Onze makelaardij is daar jaren intensief mee bezig. Makelen is ons vak!

Binnen ons systeem zijn wij op de hoogte van alle uitgevoerde transacties én kennen de partijen, weten hoe we de doelgroep moeten benaderen. Natuurlijk zijn wij ook actief via ‘social media en werken samen met professionals op elk gebied. Samen met u maken wij graag een persoonlijk stappenplan voor een succesvolle verkoop, goede aankoop of waardevolle taxatie van uw onroerend goed. Ons team werkt samen met vele collega’s uit het vakgebied, samen zijn wij er voor u. Tijdens elke stap van het proces kunt u rekenen op onze professionele begeleiding. Wij bieden u één vast aanspreekpunt, vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke overdracht!

Wenst u meer informatie of een afspraak? Neem gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst. U kunt ons bereiken per telefoon: 045 – 30 300 33 of per e-mail: info@tipvandemakelaar.nl

Ik wil meer weten