Tip van de Aankoopmakelaar

Makelaar Hans Houben, kunt u beschouwen als uw eigen onroerend goed adviseur. Vraag hem om hulp en advies bij het kopen van een bedrijfsmatig vastgoedobject of woonhuis. De dienst aankoopbegeleiding van TIP van de Aankoopmakelaar bestaat uit: vooronderzoek, bezichtigen, adviseren, onderhandelen en afhandelen. Tijdens het aankoopproces komen er veel zaken op u af. U zult in korte tijd veel belangrijke beslissingen moeten nemen. De makelaar van Houben Taxaties heeft alle expertise in huis om u maximaal van dienst te kunnen zijn.

Bij de aankoop van onroerend goed kan Houben een onmisbare rol spelen. Hij kan u als professionele aankoopmakelaar behoeden voor gevaren en helpt zakelijke afwegingen te maken in een vaak emotioneel proces. En niet onbelangrijk, een goede aankoopmakelaar verdient zichzelf terug. Extra service: Gaat de koop NIET door, dan zijn er geen kosten verschuldigd.

Maak een zoeprofiel en blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod. Ook van objecten die aangeboden worden via collega makelaars.

Zoekprofiel aanmaken